Apadrina

¿Quieres ayudar a los animales que viven en el Zoo y sus hábitats naturales?

 

Con el programa APADRÍNAME puedes contribuir al mantenimiento de las especies que viven en el Zoo y colaborar en los proyectos de conservación, investigación y educación en los que participamos para proteger a la fauna amenazada y sus hábitats.

Com apadrino un animal del Zoo?

Tria l’espècie que prefereixis i l’aportació econòmica que vols dedicar-hi i durant 12 mesos formaràs part del col·lectiu de les persones que volen compartir el nostre compromís amb la biodiversitat i el medi ambient.

Cost apadrinament: 100 € anuals (IVA INCLÒS)
Diploma acreditatiu, a nom del padrí/na.
Fitxa descriptiva i fotografia de l'espècie apadrinada.
2 Revistes Zoo Oh! (els 2 darrers números que hagin estat editats).
1 Val per recollir un obsequi, al Punt d’Informació del Zoo.
4 Entrades gratuïtes per al Zoo.
 

Cost apadrinament: 80 € anuals (IVA INCLÒS)
Diploma acreditatiu, a nom del padrí/na.
Fitxa descriptiva i fotografia de l'espècie apadrinada.
2 Revistes Zoo Oh! (els 2 darrers números que hagin estat editats)
3 Entrades gratuïtes per al Zoo.

Cost apadrinament: 60 € anuals (IVA INCLÒS)
Diploma acreditatiu, a nom del padrí/na.
Fitxa descriptiva i fotografia de l'espècie apadrinada.
2 Entrades gratuïtes per al Zoo.

Només et cal triar l’animal a la secció "Els més amenaçats" o fer una recerca a la secció "Selecciona un animal" i a continuació clicar el botó de sota i seguir les indicacions per donar-nos les dades que et demanem i fer el pagament. Rebràs un correu de confirmació de l’apadrinament a la teva adreça electrònica i un pack d’apadrinament a casa teva, amb el teu diploma de padrí/na, informació sobre l’espècie que has escollit i un petit obsequi.

I si vols també pots REGALAR un apadrinament! Segueix les indicacions que et donarem: rebràs un missatge electrònic que podràs reenviar a la persona a qui facis el regal i t’enviarem a casa el pack d’apadrinament perquè li entreguis personalment.

Selecciona un animal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor i