Educación

Bachillerato

Aprendre què s’ha d’observar i com us aproparà a un món únic. Les nostres visites i tallers estan pensats per als vostres alumnes i us ajudaran a iniciar o completar el treball fet a classe. Totes les nostres activitats estan dirigides per educadors experimentats del Zoo, la durada aproximada de les activitats és d’unes dues hores i en el cas de les visites inclouen un recorregut guiat pel recinte, mentre que els tallers se solen fer íntegrament a l’aula.

Alguns dels nostres tallers es duen a terme a les aules de la Granja del Zoo. Per aquest motiu, el grup escolar, per estar a l’hora acordada a les aules, cal que arribi uns 15 minuts abans, per ser al lloc d’inici a l’hora convinguda. 

El Departament d’Educació sempre està obert als vostres suggeriments. Per tant, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu algun comentari o si voleu que us preparem una visita a mida.

Agraïm molt sincerament els comentaris que ens feu en les enquestes que ompliu en acabar la visita i us encoratgem a fer-nos suggeriments i comentaris, tant del que us ha agradat com de les mancances que hi heu trobat, ja que ens és de gran ajut per millorar les nostres activitats.

Taller Mira y toca

Taller Mira y toca

De una manera participativa, los alumnos aprenden las necesidades de los animales cautivos, la forma de manejarlos y la importancia de no tener animales salvajes como animales de compañía.
Taller Anfibios y reptiles

Taller Anfibios y reptiles

La completa colección de anfibios y reptiles de nuestro Zoo permite que los niños conozcan especies representativas de los cinco continentes, con especial atención a las especies amenazadas.
Visita Animales en peligro

Visita Animales en peligro

Esta visita muestra a los alumnos las principales causas, sean naturales o provocadas por el hombre, que han provocado que muchas especies se encuentren en peligro de extinción.