Educación

Crédito de síntesis 4t ESO

Activitat pensada per als alumnes de 4t d'ESO.

 

Al Zoo de Barcelona posem a l’abast dels alumnes d’ESO un programa educatiu dissenyat especialment per als estudiants d’aquest nivell. Amb aquestes activitats els estudiants poden aprofundir els seus coneixements sobre els animals i conèixer la gran quantitat d’espècies de flora i fauna del Zoo.

 

La tria de la temàtica del Projecte de Recerca de 4t d'ESO la fa cada grup d'alumnes en coordinació amb el seu tutor. Per tal de facilitar als estudiants l'elaboració d’aquest treball i adaptar-se a les seves diferents demandes, al Zoo de Barcelona posem a la seva disposició:

 

  • Una adreça de correu electrònic (escolazoo@bsmsa.cat) a la qual poden fer arribar les seves consultes. El Zoo respondrà les preguntes en dos dies a la setmana.

 

  • Un carnet que els permetrà visitar les instal·lacions un nombre variable de vegades i en els dies i horaris que es desitgin, per fer les observacions que calguin. El carnet té una validesa de tres mesos.

 

En acabar la visita, el grup podrà passar la resta del dia al recinte del Zoo fins al tancament.

Taller Nosotros los primates

Taller Nosotros los primates

La completa colección de primates de nuestro Zoo permite estudiar representantes de las familias más importantes de este orden y reflexionar sobre su parentesco con la especie humana.
Visita La evolución

Visita La evolución

En esta actividad los estudiantes trabajan los cambios experimentados por los seres vivos a lo largo del tiempo a través de la completa colección de animales de nuestro Parque Zoológico.
Visita La reproducción

Visita La reproducción

A través de la colección de animales del Zoo, los alumnos aprenden las distintas formas de reproducción de los animales vertebrados y descubren sus estrategias para conseguir tener descendencia.
Visita El comportamiento

Visita El comportamiento

Con esta visita a la colección de animales de nuestro Zoo, que abarca especies solitarias y gregarias, con conductas innatas y aprendidas que presentan distintos grados de complejidad, los alumnos podrán profundizar en su comportamiento.
Visita Animales en peligro

Visita Animales en peligro

Esta visita muestra a los alumnos las principales causas, sean naturales o provocadas por el hombre, que han provocado que muchas especies se encuentren en peligro de extinción.