Novetats

Zoo de Barcelona - Ferreret

82 Ferrerets alliberats a la Serra de Llevant de Mallorca

Dimecres passat 14/12/16 vam alliberar 82 ferrerets (Alytes muletensis) nascuts al Zoo al Parc natural de la Serra de Llevant de Mallorca. Es tracta d’una espècie d’amfibi endèmica d’aquesta illa i l’objectiu de l’actuació és repoblar aquesta àrea, d’on havien desaparegut, com a part del Pla de conservació del ferreret de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears. En total, 45 adults i subadults i 37 larves han començat ja la seva adaptació a les torrenteres de muntanya mallorquines.

 

Zoo de Barcelona - Pare Manel

VENIR AL ZOO ÉS UN REGAL MÀGIC!

Un any més el Zoo ha posat en marxa una campanya ZOOlidària amb la Fundació Pare Manel perquè tots els nens i nenes tinguin regals el Dia de Reis!

Del 5 de desembre al 5 de gener tots els infants fins a 12 anys podran entrar al Zoo amb el 50% de descompte, i la meitat de l’import de cada entrada serà per a la Fundació Pare Manel, que ajudarà els Reis d’Orient a aconseguir joguines per als nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat.

Zoo de Barcelona - Mangabei

Neix al Zoo un altre mangabei gris de coroneta blanca, la tercera cria d’en Racky

El Zoo de Barcelona ha donat la benvinguda a la tercera cria de mangabei gris de coroneta blanca d’aquest any, a la galeria dels petits primats. Totes tres cries són del mascle Racky i la mare aquest cop és la Kasi, la femella més veterana del grup. Els mangabeis grisos de coroneta blanca són una de les espècies de primats més amenaçada del món i originàries de l’Àfrica Occidental.